Υλικά
- 3 ώριμες μεσαίες μπανάνες
- 40 γρ. μέλι
- 200 γρ. βρώμη ψιλή
- 50 γρ. ινδοκάρυδο
- 100 γρ. κουβερτούρα υγείας ΙΟΝ
- Fondue ION
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το μέλι με τις μπανάνες και τις πολτοποιούμε με ένα ραβδομπλέντερ ή σε ένα μούλτι. Μόλις γίνει ένας ομοιογενής χυλός, προσθέτουμε τη βρώμη και την καρύδα. Ανακατεύουμε με μια μαρίζ έως ότου γίνουν σαν ένα ζυμαράκι.
Κόβουμε τη σοκολάτα μας σε κομματάκια της επιλογής μας (μικρά ή μεγάλα) και τα αδειάζουμε μέσα στο μίγμα μας. Κάνουμε ένα τελευταίο ανακάτεμα να πάνε παντού. Αδειάζουμε το μίγμα μας σε ένα ταψάκι 25×35εκ. περίπου όπου πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Αφού το απλώσουμε όσο πιο ομοιόμορφα μπορούμε, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.
Τοποθετούμε το Fondue σε ένα μπεν μαρί με ανοιχτό καπάκι μέχρι να λιώσει καλά.
Όταν ψηθούν οι μπάρες μας τις αφαιρούμε μαζί με το χαρτί από το ταψί και τις κόβουμε στο μέγεθος που επιθυμούμε. Βουτάμε ένα πιρούνι μέσα στο λιωμένο Fondue και κουνώντας το έντονα πάνω από τις μπάρες κάνουμε γραμμές.
Το αγαπημένο σνακ των παιδιων μου! Υγιεινές και πάρα πολύ γευστικές! Ευχαριστούμε για τις ωραιες και εύκολες συνταγές!!!,!
thanks Dimitri
Πόσο διατηρούνται και αν αν μπαίνουν στο ψυγειο
Καλησπερα σας! Διατηρούνται στο ψυγείο για 4-5 μέρες!
Μπορείτε να μου πείτε κατι άλλο από το ινδοκαρυδο γιατί δεν μου αρέσει η καρύδα.
Καλησπέρα σας!!
Εκτός ψυγείου πόσες μέρες διατηρούνται;;