Υλικά
- 1 συσκευασία Arla Mozzarella
- 1 συσκευασία Arla Pasta Gratinar
- 350 ml φρέσκο γάλα
- 200 γρ. καπνιστή γαλοπούλα
- 4 μεσαία αυγά
- 60 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Καπνιστή πάπρικα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το γάλα με τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το αλεύρι.
Τέλος, προσθέτουμε τα τυριά και το αλλαντικό μας, που πριν έχουμε ψιλοκόψει και ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε σε ένα ταψάκι που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 20 λεπτά.
Απλή & νόστιμη, ΜΠΡΆΒΟ Δημήτρη!!!!!!
Αχ αχ αχ τι μας κάνεις. Γλυκός όπως πάντα και συνταγές εύκολες και υπέροχες. Να είσαι πάντα καλά
Τέλεια.
Εγινε πολυ νοστιμη
Πολύ καλή μπράβο, σουφλέ στην ουσία με προσθήκη αλευριού που θυμίζει πίτα- πιτσα ,νόστιμη κ άλλη συνταγή!
Την έφτιαξα και έγινε τέλεια!!! Είναι πανευκολη και πεντανόστιμη!!.Η αγαπημένη μας!!!Σας ευχαριστούμε πολύ!!!