Ζελέ Σοκολάτας με 3 Υλικά

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 1 λίτρο γάλα πλήρες
  • 250 γρ. ΙΟΝ patisserie κλασική κουβερτούρα
  • 20 γρ. φύλλα ζελατίνης
  • 100 γρ. μέλι (προαιρετικά)

 

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, βάζουμε παγωμένο νερό και ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες να μουλιάσουν.

Έπειτα, σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε το γάλα και το μέλι και τα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά,
μέχρι να πάρουν μια βράση.

Αμέσως μετά, κατεβάζουμε το κατσαρολάκι μας από την φωτιά και προσθέτουμε τις ζελατίνες, που έχουν μαλακώσει τελείως και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα, μέχρι να διαλυθούν.

Αφού λιώσουν οι ζελατίνες, προσθέτουμε την σοκολάτα που πριν έχουμε κόψει σε
κομματάκια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Αν έχουμε ράβδομπλέντερ, ανακατεύουμε ένα ακόμα λεπτό, για πιο τέλειο αποτέλεσμα.

Τέλος, μοιράζουμε σε μπολ ή φόρμες τις επιλογής μας και τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες
τουλάχιστον, ώστε να παγώσουν καλά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

4 Responses to Ζελέ Σοκολάτας με 3 Υλικά

  1. NINA 16 Ιουνίου, 2021 at 10:44 πμ #

    Πολύ εύκολη και νόστιμη

  2. Αρετη 19 Ιουνίου, 2021 at 12:01 μμ #

    Θα μπορουσαμε να βαλουμε κ σοκολατα γαλακτος;;

    • Dimitrios Makriniotis 22 Ιουνίου, 2021 at 6:58 πμ #

      Βεβαίως και μπορείτε!!Καλή σας επιτυχία!!

  3. Φράγκάκή ίόύλίά 12 Ιουλίου, 2021 at 12:36 μμ #

    Θέλώ νά ένγράφώ

Αφήστε μια απάντηση