Υλικά
- 200 ml φρέσκο γάλα πλήρες
- 50 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 60 γρ. κλασική κουβερτούρα
- 1 espresso Vergnano Extra Dolce
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος.
Ψιλοκοβουμε στη συνέχεια την σοκολάτα και την βάζουμε σε μια κανάτα.
Μόλις το μείγμα του γάλακτος είναι έτοιμο να πάρει βράση, το αδειάζουμε στην κανάτα με την κουβερτούρα.
Αδειάζουμε μέσα και τον espresso μας και ομογενοποιούμε με ένα ραβδομπλέντερ.
Μοιράζουμε στις κούπες μας.