Τυρόπιτα Χωρίς Αυγά και Χωρίς Φύλλο

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 250 ml φρέσκο γαλα πλήρες
  • 200 γρ. γιαούρτι πλήρες
  • 100 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κ.γ baking powder
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 500 γρ. φέτα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Προαιρετικά σουσάμι

Εκτέλεση 
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το γάλα, το γιαούρτι ,το βούτυρο που έχουμε λιώσει, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.

Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder.
Τέλος, προσθέτουμε στο μείγμα μας τα τυριά που έχουμε σπάσει σε μικρά κομμάτια με τα χέρια.
Ανακατεύουμε μια τελευταία φορά για να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αδειάζουμε σε ταψί, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς στον αέρα, για 30 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

One Response to Τυρόπιτα Χωρίς Αυγά και Χωρίς Φύλλο

  1. Σκούρα Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, 2024 at 3:30 μμ #

    Εξαιρετική!!! Η πιο νόστιμη και εύκολη πίτα!! Μπράβο κ ευχαριστούμε!!

Αφήστε μια απάντηση