Αυγά με βαρελίσιο τυρί Κεφαλλονιάς

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 6 αυγά
  • 20 γρ. φιλε αμυγδάλου
  • 1/4 κ.γ ρίγανη
  • 100 ml φρέσκο γάλα πλήρες
  • 200 γρ. βαρελίσιο τυρί Κεφαλλονιάς
  • Αλάτι Πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι, βάζουμε μια κ.σ ελαιόλαδο και τα αμύγδαλα και τα καβουρδίζουμε μερικά λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.

Εντωμεταξύ, έχουμε προσθέσει και λίγο πιπέρι και την ρίγανη.

Μόλις είναι έτοιμα, τα αποσύρουμε από το μάτι και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ.

Στο ίδιο τηγάνι, βάζουμε το γάλα μαζί με την φέτα που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και ζεσταίνουμε σε μεσαία φωτιά.
Μόλις αρχίσει να παίρνει βράση το μείγμα μας, προσθέτουμε τα αυγά και κλείνουμε με ένα καπάκι το τηγάνι.
Με αυτο τον τρόπο θέλουμε να ψηθούν και τα αυγά μας από επάνω.
Ελέγχουμε, και μολις είναι έτοιμα, κατεβάζουμε από την φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τα αμύγδαλα.
Σερβίρουμε πάνω σε φέτες ψωμιού.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση