Υλικά
- 2 μεσαία αυγά
- 90 γρ. ζάχαρη
- 90 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 30 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 150 γρ. ΙΟΝ PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το βούτυρο, που έχουμε λιώσει, μαζί με την ζάχαρη.
Αμέσως μετά, ανακατεύοντας, προσθέτουμε τα αυγά και την κουβερτούρα, που πριν έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί.
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
Αδειάζουμε σε ένα πολύ μικρό ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 15 λεπτά.
Πολύ ωραία συνταγή και εύκολη!