Υλικά
- 500 ml κρέμα γάλακτος 36% ARLA
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 400 γρ. φρέσκες φράουλες
Εκτέλεση
Σε ένα μούλτι, πολτοποιούμε τις φράουλες, αφού πριν τις έχουμε καθαρίσει.
Στον κάδο του μίξερ, με το σύρμα, χτυπάμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να γίνει μία ελαφριά σαντιγί.
Αμέσως μετά, συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο που είναι παγωμένο.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για ένα λεπτό.
Είσαι συγκλονιστικός και πολύ απλός άνθρωπος.Σε ευχαριστούμε που μας κάνεις καλύτερους στην κουζίνα.Μαρια Ηράκλειο Κρήτης
Μπορεί να γίνει με κατεψυγμένες φράουλες; ευχαριστώ