Υλικά
- 500 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- 300 γρ. ταχίνι
- 200 γρ. μέλι
- 100 γρ. καρύδια
- 100 γρ. κράνμπερις
- 100 γρ. γκρανόλα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπεν μαρί, βάζουμε την κλασική κουβερτούρα, το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα αντικολλητικό χαρτί και το ρολάρουμε ώστε να κάνουμε έναν κύλινδρο.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Συντηρούμε στο ψυγείο.