Υλικά
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 200 ml ελαιόλαδο
- 3 μεσαία αυγά
- 150 ml γάλα φρέσκο πλήρες
- 300 γρ. ανεβατό Γρεβενών
- 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 300 γρ. καπνιστό αρνί
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Σουσάμι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τα αυγά, το γάλα και το ανεβατό.
Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Προσθέτουμε και το αλεύρι, μαζί με το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε ξανά.
Τέλος, προσθέτουμε το καπνιστό αρνί, που πριν έχουμε κόψει κομματάκια.
Ανακατεύουμε με μια μαρίζ και αδειάζουμε το μείγμα μας σε 24άρι ταψί, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 45 λεπτά.