Υλικά
- 300 γρ. ζάχαρη άχνη
- 50 γρ. κακάο ΙΟΝ
- 3 ασπράδια μεσαίων αυγών
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το κακάο με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα ασπράδια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Έπειτα, με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε μια ποσότητα από το μείγμα μας και το ακουμπάμε σε ταψί που πριν έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία, αφήνοντας μεγάλο κενό μεταξύ τους, γιατί απλώνουν πολύ.
Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα για 10 λεπτά.