Υλικά για την βάση
- 250 γρ. μπισκότα της αρεσκείας σας
- 300 γρ. φυστικοβούτυρο
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 200 γρ. βούτυρο αγελάδος
Υλικά για την επικάλυψη
200 γρ. ION PATISSERIE κουβερτούρα γάλακτος
100 γρ. φυστικοβούτυρο
Εκτέλεση για την βάση
Τρίβουμε στο μούλτι τα μπισκότα μας, μέχρι να γίνουν σκόνη.
Στη συνέχεια, τα ανακατεύουμε με τη ζάχαρη άχνη και αμέσως μετά, προσθέτουμε το βούτυρο που πριν έχουμε λιώσει, και το φυστικοβούτυρο.
Έπειτα, ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και όταν το μείγμα μας ομογενοποιηθεί, το απλώνουμε σε ένα ταψάκι που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει.
Εκτέλεση για την επικάλυψη
Σε ένα μπεν-μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Αφαιρούμε την βάση από το ψυγείο και απλώνουμε επάνω την επικάλυψη.
Τέλος, τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.