ΙΟΝ Αμυγδάλου Κέικ

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά 
  • 3 μεσαία αυγά
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 200 ml ελαιόλαδο
  • 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 150 ION PATISSERIE κουβερτούρα γάλακτος
  • 100 γρ. αμύγδαλα
  • ξύσμα πορτοκαλιού

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα μίξερ χειρός, μέχρι να φουσκώσουν και να ασπρίσουν.

Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Αμέσως μετά, προσθέτουμε το αλεύρι και, τέλος τα αμύγδαλα με τη σοκολάτα, αφού πριν τα έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.

Έπειτα, αδειάζουμε σε ορθογώνια φόρμα κέικ που πριν έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 45-50 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση