- 3 ώριμες μεσαίες μπανάνες
- 100 ml σπορέλαιο
- 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 200 γρ. φυστικοβούτυρο
- 200 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. μέλι
- 2 μεσαία αυγά
- 150 γρ. ΙΟΝ PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τις μπανάνες, το φυστικοβούτυρο, το μέλι, τα αυγά, το λάδι και τη ζάχαρη και πολτοποιούμε με ένα ραβδομπλέντερ.
Συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
Τέλος, προσθέτουμε και την κουβερτούρα που πριν έχουμε κόψει κομματάκια.
Έπειτα, αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα ταψί που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 45 λεπτά.