Μωσαϊκό Ταψιού

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 250 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 30 ml κονιάκ
  • 40 γρ. κακάο
  • 450 γρ. μπισκότα γεμιστά της αρεσκείας μας

Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βάζουμε το βούτυρο, το ζαχαρούχο, το κονιάκ και το κακάο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός, ζεσταίνοντας σε μέτρια φωτιά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας και να λιώσει καλά το βούτυρο.

Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο μπολ, σπάμε σε ακαθόριστα κομμάτια τα μπισκότα μας.
Ρίχνουμε το μείγμα του κακάο μέσα στα μπισκότα και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Τέλος, αδειάζουμε σε ταψάκι που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον μια ώρα.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση