Υλικά
- 125 γρ. ION κουβερτούρα γάλακτος
- 300 γρ. γιαούρτι πλήρες
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μας.
Αφού είναι έτοιμη, προσθέτουμε μέσα στην λιωμένη κουβερτούρα, περίπου το 1/3 από το γιαούρτι μας και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
Τέλος, προσθέτουμε και το υπόλοιπο γιαούρτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το σύρμα.
Όταν ομογενοποιηθεί εντελώς το μείγμα μας, το μοιράζουμε σε μπολάκια και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα να παγώσουν.