Μπάρες Σοκολάτας με Χουρμάδες και Φυστικοβούτυρο

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά 

  • 250 γρ. ΙΟΝ κλασική κουβερτούρα
  • 200 γρ. βασιλικοί χουρμάδες
  • 200 γρ. φυστικοβούτυρο
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε τις κουβερτούρες μας.
Στη συνέχεια, βγάζουμε το κουκούτσι από τους χουρμάδες και τους ανοίγουμε στην μέση. Τους τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί τον ένα δίπλα στον άλλο, σε τρεις σειρές, δημιουργώντας ένα ορθογώνιο.
Καλύπτουμε με ένα ακόμα αντικολλητικό χαρτί την πάνω πλευρά των χουρμάδων μας και με ένα πλάστη τους απλώνουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.
Αμέσως μετά, αφαιρούμε το πάνω αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε πάνω στους χουρμάδες ομοιόμορφα το φυστικοβούτυρο.
Τέλος, αφού λιώσουν οι κουβερτούρες μας απλώνουμε ομοιόμορφα και αυτές πάνω στο φυστικοβούτυρο.
Τοποθετούμε στο ψυγείο, μέχρι να παγώσει η κουβερτούρα μας και αμέσως μετά κόβουμε σε κομμάτια στο μέγεθος που επιθυμούμε.
Αποθηκεύουμε στο ψυγείο.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση