Muffins χωρίς Ζάχαρη

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 200 γρ. χουρμάδες Pure Natural
  • 250 ml γάλα πλήρες
  • 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 100 γρ. λάδι καρύδας Pure Natural
  • 50 γρ. μέλι
Για την επικάλυψη 
  • Φυστικοβούτυρο Pure Natural
Εκτέλεση 
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τους χουρμάδες μας, αφού πριν έχουμε αφαιρέσει το κουκούτσι.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα με το λάδι και το μέλι και ανακατεύουμε μέχρι λίγο πριν το σημείο βρασμού.
Έπειτα, αδειάζουμε το μείγμα με το γάλα μέσα στους χουρμάδες και πολτοποιούμε με ένα ραβδομπλέντερ.
Προσθέτουμε στο μείγμα μας και το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως.
Στη συνέχεια, γεμίζουμε φόρμες μάφιν και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 20 λεπτά.
Όπως είναι καυτά τα μάφιν αλείφουμε πάνω τους λίγο φυστικόβουτυρο.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση