Παγωτό Μόκα με 3 Υλικά

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 500 ml κρέμα γάλακτος 35%
  • 1 ζαχαρούχο γάλα (395-400ml)
  • 2 espresso caffe Vergnano
Εκτέλεση
Έχουμε παγώσει το ζαχαρούχο στην συντήρηση του ψυγείου μας .
Στο μίξερ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το παγωμένο ζαχαρούχο μέχρι να γίνει σαν γιαούρτι.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε τα εσπρεσάκια μας και ανακατεύουμε για ακόμα ένα λεπτό.
Αδειάζουμε το μείγμα μας σε μακρόστενη φόρμα κέικ και καλύπτουμε με μεμβράνη που εφάπτεται.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 4-5 ώρες.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

One Response to Παγωτό Μόκα με 3 Υλικά

  1. Λιεττα Τσολα 3 Ιουλίου, 2024 at 3:51 μμ #

    Μα πόσο πιο τέλειο. Μπορεί να γίνει 😊😍🌹🍀🍀🍀🍀

Αφήστε μια απάντηση