Παραδοσιακές Καρύδες

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4 / 5. Vote count: 6

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά 
  • 150 γρ. ινδοκάρυδο
  • 110 γρ. ζάχαρη
  • 1 μεσαίο αυγό
  • 50 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
  • 1 βανιλίνη
  • ξύσμα από λεμόνι ή πορτοκάλι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα μας τα υλικά, με λιωμένο το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Έπειτα, πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ακουμπάμε σε ταψί που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 15-16 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4 / 5. Vote count: 6

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση