Υλικά
- 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 μεσσία αυγά
- 100 ml ελαιόλαδο
- 200 ml φρέσκο γάλα
- 150 γρ. σουτζούκι του Φάνη
- 150 γρ. χλωρομανούρα Κάσου
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Σουσάμι
- Λίγο σιμιγδάλι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το γάλα, το ελαιόλαδο, τα αυγά, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνει ένας ομοιογενής χυλός.
Ψιλοκόβουμε το σουτζούκι και το τυρί και τα προσθέτουμε στον χυλό μας.
Αδειάζουμε τον χυλό μας σε ταψάκι, που πριν έχουμε λαδώσει και πασπαλίσει με σιμιγδάλι. Προαιρετικά πασπαλίζουμε από πάνω με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 30-35 λεπτά.