Ρόφημα Κρύας Σοκολάτας

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 500 ml γάλα φρέσκο πλήρες
  • 20 γρ. κακάο ΙΟΝ
  • 125 γρ. κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
  • 50 ml κρέμα γάλακτος 35%

Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε το γάλα με το κακάο και ζεσταίνουμε σε μεσαία φωτιά, ανακατεύοντας με ένα σύρμα μέχρι το σημείο πριν να πάρει βράση.

Στη συνέχεια, σε μια κανάτα, βάζουμε την κουβερτούρα μας και περιχύνουμε με το ζεστό μείγμα του γάλατος.
Περιμένουμε 1 λεπτό και αμέσως μετά ανακατεύουμε με ένα ραβδομπλέντερ μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα μας.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος.
Καλύπτουμε την κανάτα με μεμβράνη που εφάπτεται στο ρόφημα μας και την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον να παγώσει.
Γαρνίρουμε με σαντιγί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση