Υλικά
- 140 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
- 1 συσκευασία Pasta gratinar Arla
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 καρβελάκι ψωμί
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι, λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά το βούτυρο.
Αφού λιώσει, προσθέτουμε το σκόρδο που έχουμε κόψει σε πολύ μικρά κομμάτια και ανεβάζουμε την φωτιά για να κάψει το βούτυρο.
Από την στιγμή που κάψει, ανακατεύουμε για ένα λεπτό και αμέσως μετά αποσύρουμε από την φωτιά.
Παίρνουμε το καρβελακι μας και κάνουμε βαθιές τομές κάθετα και οριζόντια με ένα μαχαίρι, προσέχοντας ώστε να μην κοπεί εντελώς κάποιο κομμάτι.
Με ένα πινέλο ραντίζουμε όλο το καρβέλι μας με το λιωμένο βούτυρο μέσα στις τομές αλλά και επάνω στο καρβέλι.
Τέλος, ανοίγοντας τις τομές γεμίζουμε με το τυρί μας όλο το καρβελάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 15 λεπτά.
Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό-δυόσμο ή ότι άλλο μας αρέσει.
Θεϊκό!!!