Τα Απόλυτα Soft Cookies

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.2 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 100 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 80 γρ. ζάχαρη
  • 1 μεσαίο αυγό
  • 170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ.γ baking powder
  • 1 βανιλίνη
  • 100 γρ. σταγόνες κλασικής κουβερτούρας ΙΟΝ
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και το ρίχνουμε σε ένα μπολ, μαζί με την ζάχαρη.
Ανακατεύουμε με ένα σύρμα για να διαλυθεί η ζάχαρη.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το αυγό.
Τέλος προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές ζυμαράκι.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Αμέσως μετά, μοιράζουμε το ζυμάρι μας και κάνουμε 4 μεγάλες μπάλες με αυτό.
Τοποθετούμε σε ταψί, που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τα πατάμε ελαφρώς.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 15 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.2 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση