Υλικά
- 375 γρ. κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
- 200 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 50 γρ. κακάο ΙΟΝ
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει μια γυαλιστερή γκανάζ.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη που εφάπτεται.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
Μόλις παγώσει η γκανάζ μας, κάνουμε μικρές μπάλες και τις ρολάρουμε στο κακάο.
Διατηρούνται στο ψυγείο.