Τυρόπιτα Χωρίς Φύλλο (με γιαούρτι)

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 56

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
  • 150 ml ελαιόλαδο
  • 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2 μεσαία αυγά
  • 100 ml γάλα πλήρες
  • 500 γρ. φέτα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε με ένα σύρμα, το γάλα, τα αυγά, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το αλεύρι και αφού γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε την φέτα που έχουμε κόψει σε ακαθόριστα κομμάτια.
Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα ταψί 25χ35 , που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για 45 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 56

No votes so far! Be the first to rate this post.

16 Responses to Τυρόπιτα Χωρίς Φύλλο (με γιαούρτι)

  1. Γιώργος 13 Νοεμβρίου, 2022 at 3:26 πμ #

    Πολύ καλή ιδέα

  2. Γιάννης 74 ετων. 15 Νοεμβρίου, 2022 at 10:14 πμ #

    Μπράβο Δημητράκη, ωραία συνταγή. Μου αρέσει στις συνταγές σου που χρησιμοποιείς λιγα και εύκολα υλικά που εχει σχεδόν καθε σπίτι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

  3. Αριστη Χρυσοχου 16 Νοεμβρίου, 2022 at 7:45 πμ #

    Μου αρέσουν οι συνταγές σου ευχαριστώ

  4. Ιωαννα 11 Ιανουαρίου, 2023 at 4:40 μμ #

    Υπεροχη συνταγη ευκολη, γρηγορη, νοστιμη και υγειινη αφου εχει τα λιγοτερα λιπαρα σε σχεση με αλλες τυροπιτες. Λαδακι αντι για βουτυρο, αλευρακι αντι για σφολιατες, λιγα αυγα και γιαουρτι που συμπαθω ιδιαιτερα. Οσο για τα μπαχαρικα προτιμω τη ριγανη αλλα του πηγαινει και λιγο μοσχοκαρυδο.
    Ευχαριστουμε για την ιδεα!

  5. Βασιλικη 25 Απριλίου, 2023 at 11:07 πμ #

    Την έφτιαξα το Πάσχα. Τέλεια !!!!!! Ευχαριστούμε για τις ωραίες συνταγές σου..

  6. Βίλλυ 28 Απριλίου, 2023 at 10:43 μμ #

    Την έφτιαξα. Πρόσθεσα στην επιφάνεια και μπόλικο σουσάμι. Εγινε τέλεια!!!

  7. Μαρια 14 Ιουνίου, 2023 at 7:46 πμ #

    Τέλεια την κάνω κάθε εβδομάδα! Εργαζόμενη μητέρα… Και όλοι ξετρελενονται. Δεν μένει ούτε ψυχουλακι

  8. Μαρία Δίτσου 7 Οκτωβρίου, 2023 at 7:38 πμ #

    Μόλις την έβαλα για ψήσιμο, απλά πρόσθεσα κομματάκια γαλοπούλας, κασέρι και κεφαλοτύρι γιατί δεν έφτανε η φέτα. Εν τω μεταξύ αποφάσισα να τολμήσω αλεύρι βρώμης και το γάλα αμυγδάλου! Ο Θεός βοηθός!

  9. Ευαγγελία 24 Οκτωβρίου, 2023 at 9:07 πμ #

    Εξαιρετική τη φτιάχνω πολύ συχνά, προσθέτω και άλλα είδη τυριών όπως άνιθο στα μυρωδικά της.

  10. Ρένα 3 Νοεμβρίου, 2023 at 11:09 πμ #

    Κύριε Μακρυνιωτη,

    Χαίρετε!!!

    Μολις την εβαλα στον φούρνο!!!

    Πάντως, ό,τι και να εχω φτιαξει με τις δικες σας συνταγες, αλμυρά ή γλυκά , βγαίνουν ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!

    Σας ευχαριστώ.

  11. Μαρίνα 11 Νοεμβρίου, 2023 at 1:11 μμ #

    Εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή! Ευχαριστούμε πολύ!

  12. Κλαίρη 18 Νοεμβρίου, 2023 at 10:33 πμ #

    Εξαιρετική η συνταγή σου ,όπως όλες άλλωστε!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ

  13. Ιωάννα 9 Μαρτίου, 2024 at 12:19 μμ #

    Δημήτρη σε αγαπάμε όχι μόνο για τις συνταγές σου αλλά και τον τρόπο πού τις παρουσιάζεις και τις κάνει ακόμα πιο εύκολες και νόστιμες!!!! 😘💚Να είσαι καλά να μαγειρεύεις και να χαίρεσαι την Μιχαελα σου!!! 🍀🌷

  14. Βασιλικη 31 Μαρτίου, 2024 at 10:00 πμ #

    Υπεροχη!!!

  15. ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΑΚΑΛΟΥ 18 Απριλίου, 2024 at 12:47 μμ #

    ΤΕΛΕΙΑ ! εβαλα αντι ριγανη …δυοσμο ….. !

  16. Βασω 22 Απριλίου, 2024 at 3:46 μμ #

    Υπεροχη και πανευκολη!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση