Υλικά
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
- 150 ml ελαιόλαδο
- 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 μεσαία αυγά
- 100 ml γάλα πλήρες
- 500 γρ. φέτα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε με ένα σύρμα, το γάλα, τα αυγά, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το αλεύρι και αφού γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε την φέτα που έχουμε κόψει σε ακαθόριστα κομμάτια.
Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα ταψί 25χ35 , που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για 45 λεπτά.
Πολύ καλή ιδέα
Μπράβο Δημητράκη, ωραία συνταγή. Μου αρέσει στις συνταγές σου που χρησιμοποιείς λιγα και εύκολα υλικά που εχει σχεδόν καθε σπίτι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
Μου αρέσουν οι συνταγές σου ευχαριστώ
Αχαστο που λέει και η Νανσουλα!!!! Πολύ ωραία γίνεται!!! Ευχαριστούμε!!!!!
Πολύ εύκολη συνταγή πολύ νόστιμη την φτιάχνω συνέχεια. Ευχαριστούμε κ. Μακρυνιωτη!!