Βασιλόπιτα χωρίς μίξερ με Λευκή Σοκολάτα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 7

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 150 γρ. ION PATISSERIE λευκή κουβερτούρα
  • 200 γρ. σπορέλαιο
  • 350 γρ. ζάχαρη
  • 4 μεσαία αυγά
  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • 1 βανίλια
  • Προαιρετικά ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Εκτέλεση 
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα τα αυγά με την ζάχαρη.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το σπορέλαιο.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε τα 2 αλεύρια, την κανέλα και τη βανίλια.
Αφού το μείγμα μας γίνει ένας ομοιογενής χυλός, κόβουμε την κουβερτούρα μας σε μικρά κομμάτια, την προσθέτουμε στο μείγμα μας και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
Έπειτα, αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα ταψί που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 40 – 45 λεπτά.
Όταν κρυώσει, γαρνίρουμε με άφθονη ζάχαρη άχνη.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 7

No votes so far! Be the first to rate this post.

One Response to Βασιλόπιτα χωρίς μίξερ με Λευκή Σοκολάτα

  1. Baso kantzou 21 Δεκεμβρίου, 2022 at 2:58 μμ #

    ΩΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΓΙΩΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΙΑ

Αφήστε μια απάντηση