Μπισκότα Βουτύρου με 3 Υλικά

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 18

No votes so far! Be the first to rate this post.

 

Υλικά

  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 200 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
  • 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

 

Εκτέλεση

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τη ζάχαρη άχνη με το βούτυρο και ανακατεύουμε με το φτερό σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά.

Έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει ένα ζυμάρι.

Βγάζουμε το ζυμαράκι μας από τον κάδο και το μοιράζουμε στα δύο.

Παίρνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί και ρολάρουμε το ζυμαράκι καλά μέσα σε αυτό για να γίνει ένας ομοιόμορφος κύλινδρος. Το καλύπτουμε καλά με το χαρτί και το βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα.

Αφού παγώσει καλά το ζυμαράκι μας, το ανοίγουμε και με ένα κοφτερό μαχαίρι το κόβουμε σε κομμάτια ίδιου πάχους – περίπου 1 εκατοστό.

Προαιρετικά, βρέχουμε περιμετρικά τα μπισκότα μας και τα ρολάρουμε σε ζάχαρη.

Τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί αφήνοντας κενό μεταξύ τους και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για περίπου 10-12 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 18

No votes so far! Be the first to rate this post.

One Response to Μπισκότα Βουτύρου με 3 Υλικά

  1. Aggeliki Salonika 14 Μαρτίου, 2021 at 4:10 μμ #

    Ta ekana exthes den emeine oyte 1 ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Αφήστε μια απάντηση