Υλικά για την γκανάζ
- 125 γρ. κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
- 40 ml γάλα καρπού
Υλικά για την βάση
- 120 γρ. βασιλικούς χουρμάδες
- 30 ml γάλα καρπού
- 60 γρ. φυστικοβούτυρο
- 60 γρ. κακάο ΙΟΝ
Εκτέλεση για την γκανάζ
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την σοκολάτα με το γάλα και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει μια γυαλιστερή γκανάζ.
Εκτέλεση για την βάση
Σε ένα μούλτι, βάζουμε όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Στήσιμο
Σε φόρμες για καπ κέικ, που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί, κάνουμε μικρά ταρτάκια με τα χέρια μέσα σε κάθε θηκη, με το μείγμα της βάσης μας.