Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 τυρί κρέμα πλήρες Arla
- 1 συσκευασία Pasta Gratinar Arla
- 1 μεσαίο αυγό
- 150 γρ. ζαμπόν γαλοπούλας
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 αυγό για επάλειψη
- Λίγο σουσάμι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το αυγό.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το Pasta gratinar, την γαλοπούλα, το αλάτι και το πιπέρι.
Αμέσως μετά, ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε πάνω του το μείγμα μας.
Το κάνουμε ρολό προσεκτικά και το τοποθετούμε σε ταψί, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικο χαρτί.
Με ένα πινέλο περνάμε την σφολιάτα μας με ένα αυγό, που πριν έχουμε χτυπήσει καλά.
Τέλος, αν θέλουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου μισή ώρα.
Την έφτιαξα 3χθες το βράδυ σήμερα μετά το πρωινό δεν έμεινε ούτε ψίχουλα .Πολύ εύκολη και βολική συνταγή!