Παγωτό Ξυλάκι με 3 Υλικά

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 1 γιαούρτι arla protein
  • 1 ώριμη μπανάνα
  • 2 κ.σ μέλι

 

Εκτέλεση

Σε ένα μούλτι, βάζουμε όλα μας τα υλικά και τα πολτοποιούμε καλά (αν έχετε ραβδομπλέντερ μπορείτε και με αυτό ).

Έπειτα, παίρνουμε τις φόρμες για παγωτό ξυλάκι, τις γεμίζουμε και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη για 4 ώρες τουλάχιστον.

Αφού τα παγωτά μας παγώσουν καλά, τα ξεφορμάρουμε ζεσταίνοντας ελαφρώς με τα χέρια μας τις φόρμες.

Γαρνίρουμε προαιρετικά με λιωμένη κλασική κουβερτούρα .

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση