Υλικά
- 300 γρ. τυρί Arla Pasta Gratinar
- 2 ασπράδια μεσαίων αυγών
- 40 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
Λίγο σιμιγδάλι ψιλό για την επικάλυψη
Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, βάζουμε όλα τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε έντονα με τα χέρια μέχρι να γίνουν ένα σφιχτό ζυμαράκι.
Έπειτα, κάνουμε όλο το ζυμάρι μας μπαλάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και αμέσως μετά, τα ρολάρουμε ένα ένα μέσα στο σιμιγδάλι.
Τέλος, τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν και με μια κουτάλα τρυπητή τα αφαιρούμε και τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο που πριν έχουμε βάλει απορροφητικό χαρτί.
Θα δουλέψει αυτή η συνταγή με ένα λιγότερο αλμυρό τυρί, και με ποιο; Ευχαριστώ!
Αναλόγως ποιό τυρί εννοείτε!