Υλικά
- 1 συσκευασία Pasta Gratinar Arla
- 1 συσκευασία Mozzarella Arla
- 200 ml κρέμα γάλακτος 36% Arla
- 50 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
- 400 γρ. ζυμαρικά
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε τα τυριά, μαζί με την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο.
Στη συνέχεια, σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, βάζουμε τα ζυμαρικά μας και τα βράζουμε στον προτεινόμενο χρόνο τους.
Ανακατεύουμε με μια μαρίζ το μείγμα των τυριών και μόλις τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε μαζί με το μείγμα τυριών.