Τυρόψωμα Στο Τηγάνι

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 17

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 320 γρ. αλεύρι
  • 250 γρ. γιαούρτι πλήρες
  • 5 γρ. αλάτι
  • 1/2 κ.γ σόδα

 

Για την γέμιση

  • Mozzarella Arla

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, αδειάζουμε όλα τα υλικά για το ζυμάρι μας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι για ένα λεπτό.

Αμέσως μετά, ζυμώνουμε με το χέρι μας μέχρι να γίνει ένα μαλακό ζυμαράκι (πιθανό να χρειαστεί 2-3 κ.σ νερό).

Καλύπτουμε το ζυμαράκι μας με μεμβράνη και το αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ώρα.

Όταν είναι έτοιμο, το κόβουμε σε 8 ίσα κομμάτια.

Κάνουμε τα κομμάτια μπαλάκια και αλευρώνουμε το τραπέζι μας.

Με ένα πλάστη ανοίγουμε ένα-ένα τα ζυμαράκια μας και στην μέση τοποθετούμε μια μικρή ποσότητα μοτσαρέλα.

Τα κλείνουμε σαν πουγκάκι και τα ξανανοίγουμε με τον πλάστη σε στρογγυλά πιτάκια.

Τέλος, ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικο τηγάνι και τα ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία, γυρίζοντάς τα σε τακτά διαστήματα, ώστε να μην καούν.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 17

No votes so far! Be the first to rate this post.

2 Responses to Τυρόψωμα Στο Τηγάνι

  1. Βανα 8 Νοεμβρίου, 2022 at 4:47 μμ #

    Εξαιρετικη συνταγή !

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 3 Μαΐου, 2023 at 4:41 μμ #

    5* delicious!!!!!

Αφήστε μια απάντηση