Financier

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά 
  • 65 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 160 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 80 γρ. πούδρα αμυγδάλου
  • 100 γρ. βούτυρο αγελάδος LURPAK
  • 3 ασπράδια από μεσαία αυγά
  • 1 βανίλια
Προαιρετικά
Ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα κ.ά.
Εκτέλεση 
Σε χαμηλή φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.
Έπειτα, σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και την πούδρα αμυγδάλου και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε στο μπολ και τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε, έως ότου ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Γεμίζουμε μικρές φόρμες σιλικόνης ή φορμάκια μάφιν (αν επιθυμούμε μπορούμε από πάνω να βάλουμε ό,τι μας αρέσει).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 15 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση