Γιαουρτόπιτα με Σοκολάτα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 3 μεσαία αυγά
  • 320 ml κρέμα γάλακτος 35%
  • 50 γρ. κορν φλάουρ
  • 125 γρ. κλασική κουβερτούρα ION
Εκτέλεση 
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το γιαούρτι, την ζάχαρη και τα αυγά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το κορν φλαουρ.
Τέλος, προσθέτουμε την κουβερτούρα που πριν έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί.
Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ταψάκι, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικο χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου μισή ώρα.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση