Υλικά
- 200 γρ. σαβαγιάρ
- 80 ml καφέ εσπρέσο
- 100 γρ. τυρί κρέμα Arla
- 100 γρ. πραλίνα
- 30 γρ. κακάο
- 30 γρ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τα σαβαγιάρ, που πριν έχουμε κάνει σκόνη.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε και τον καφέ, το τυρί και την πραλίνα.
Ανακατεύουμε με τα χέρια, μέχρι να γίνει ένα ζυμαράκι.
Πλάθουμε με τα χέρια μας τρουφάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε.
Τοποθετούμε, για τουλάχιστον μισή ώρα, στο ψυγείο.
Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το κακάο και την άχνη και έπειτα ρολάρουμε τα τρουφάκια ένα ένα μέσα τους.
Απλή και τέλεια σε γεύση ,χρόνο.τηνδευερηφορα την απόλαυσα καλύτερα.john silvernose