Παγωτό Φυστίκι με 4 Υλικά

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά για το παγωτό

  • 800 ml κρέμα γάλακτος 35% Arla
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 200 γρ. πραλίνα φυστίκι Αιγίνης
Υλικά για την πραλινα
  • 200 γρ. φυστίκι Αιγίνης
  • 100 ml σπορέλαιο
Εκτέλεση για την πραλίνα
Σε ένα μουλτι βάζουμε όλα μας τα υλικά και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Εκτέλεση για το παγωτό
Στο κάδο του μίξερ, βάζουμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να γίνει μια ελαφριά σαντιγί.
Βγάζουμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε 200 γρ. από την πραλίνα που έχουμε φτιάξει.
Ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας και αδειάζουμε σε μια μακρόστενη φόρμα κέικ.
Καλύπτουμε με μεμβράνη που εφάπτεται και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
Αφού το παγωτό μας είναι έτοιμο, γαρνίρουμε με την πραλίνα που μας έχει περισσέψει και μερικά κομμάτια φρέσκες φράουλες.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση