Fudge με 2 Σοκολάτες και Καραμέλα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 6

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 1 καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
  • 250 γρ. κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
  • 125 γρ. κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε το ζαχαρούχο μας, μαζί με τις σοκολάτες, ανακατεύοντας με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί εντελώς το μείγμα μας.
Αδειάζουμε σε φορμάκια σιλικόνης της επιλογής μας ή σε μικρό σκεύος που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει και γαρνίρουμε με κακάο.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 6

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση