Γυμνή Τυρόπιτα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 9

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 100 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
  • 500 γρ. φέτα
  • 500 γρ. ανθότυρο
  • 200 ml γάλα φρέσκο πλήρες
  • 50 γρ. φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, τρίβουμε τα τυριά μας.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε το βούτυρο, που πριν έχουμε λιώσει και το γάλα και ανακατεύουμε.
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μία τελευταία φορά.
Βουτυρώνουμε ελαφρώς ένα ταψί και το πασπαλίζουμε με φρυγανιά.
Αδειάζουμε μέσα το μείγμα μας και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
Πασπαλίζουμε από πάνω με φρυγανιά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 35 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 9

No votes so far! Be the first to rate this post.

2 Responses to Γυμνή Τυρόπιτα

  1. Κυπραιου Ευαγ. 18 Οκτωβρίου, 2023 at 2:59 μμ #

    Τέλεια κ εύκολη. Ευχαριστούμε για την συνταγη

  2. ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΠ. 5 Ιουνίου, 2024 at 3:00 μμ #

    Πολύ νόστιμη κ εύκολη.
    Θα ήταν εύκολο να μας δίνετε τις διαστάσεις του σκευους που μαγειρεύουμε τις συνταγές σας;
    Σας ευχαριστώ πολύ

Αφήστε μια απάντηση