Κορμός Νoisette με 3 Υλικά

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 500 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
  • 400 γρ. NUCREMA
  • 250 γρ. φουντούκια
 

Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα.

Αφού λιώσει, την αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και μέσα προσθέτουμε και την πράλινα.
Ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποίηθει το μείγμα.
Αμέσως μετά, αδειάζουμε μέσα και τα φουντούκια.
Ανακατεύουμε μία τελευταία φορά με την μαρίζ και αδειάζουμε το μείγμα σε μακρόστενη φόρμα κέικ, που πριν έχουμε στρώσει με μεμβράνη.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

One Response to Κορμός Νoisette με 3 Υλικά

  1. Farmaki lena 18 Νοεμβρίου, 2022 at 10:59 πμ #

    Ευχαριστώ πολύ , εξαιρετικη

Αφήστε μια απάντηση