Λουκουμαδάκια με 2 υλικά (bunuelos)

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 180 ml χλιαρό νερό
  • 20 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak
  • 1 πρέζα αλάτι

Για το γαρνίρισμα

  • Μέλι
  • Κανέλα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας μέχρι να γίνουν ένα ζυμαράκι.

Καλύπτουμε το ζυμαράκι με μεμβράνη και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα.

Αμέσως μετά, κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα, γυρίζοντάς τα ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μην καούν.

Όταν είναι έτοιμα, τα ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας και αμέσως μετά, τα βάζουμε στο σκεύος που επιθυμούμε γαρνίροντας με άφθονο μέλι και κανέλα.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση