Υλικά
- 2 μεσαίες μπανάνες
- 150 γρ. σουσάμι
- 125 γρ. ΙΟΝ κλασική κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, με την βοήθεια ενός ραβδομπλεντερ, πολτοποιούμε τις μπανάνες.
Αμέσως μετά, αδειάζουμε στο μπολ και το σουσάμι και ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ.
Τέλος, κόβουμε την κουβερτούρα μας σε μικρά κομμάτια και την αδειάζουμε στο μπολ.
Ανακατεύουμε καλά μια τελευταία φορά το μείγμα μας.
Με την βοήθεια ενός μεγάλου κουταλιού παίρνουμε από το μείγμα μας και το τοποθετούμε σε ένα ταψί που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτι.
Αν θέλουμε να δώσουμε ομοιόμορφο σχήμα στα μπισκότα μας, αδειάζουμε το μείγμα μας κάθε φορά μέσα σε κουπατ, στο μέγεθος που επιθυμούμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για 10-12 λεπτά.