Μωσαϊκό με Λευκή Σοκολάτα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 375 γρ. ΙΟΝ λευκή κουβερτούρα
  • 100 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 400 ml ζαχαρούχο γάλα
  • 50 γρ. αποξηραμένα κράνμπερις
  • 200 γρ. κάστανα βρασμένα
  • 300 γρ. πουράκια πραλίνας
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε το βούτυρο μαζί με την λευκή κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί η γκανάζ μας.
Στη συνέχεια, κατεβάζουμε από το μπεν μαρί και προσθέτουμε τα κράνμπερις και τα κάστανα με τα πουράκια, που πριν έχουμε σπάσει σε κομμάτια και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος, αδειάζουμε το μείγμα μας σε μακρόστενη φόρμα κέικ, που πριν έχουμε καλύψει με μεμβράνη.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση