Υλικά
- 250 γρ. ξηροί καρποί της αρεσκείας μας
- 50 γρ. κράνμπερις
- 70 γρ. μέλι
- 125 γρ. ΙΟΝ λευκή κουβερτούρα
- 20 ml σπορέλαιο
Εκτέλεση
Σε ένα μουλτι, τρίβουμε όλους τους ξηρούς καρπούς σε μικρά κομμάτια.
Αδειάζουμε τα κομματάκια των ξηρών καρπών σε ένα μεγάλο μπολ, μαζί με τα καρνμπερις και το μέλι και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Απλωνουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικο χαρτι .
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την λευκη κουβερτούρα, μαζί με το λάδι και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αδειάζουμε την λιωμένη κουβερτούρα μας στο ταψί, απλώνοντας την να πάει παντού.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Αμέσως μετά, κόβουμε σε κομμάτια και αποθηκεύουμε στο ψυγείο.