Μπάρες Σοκολάτας

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά
  • 250 γρ. ΙΟΝ PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
  • 50 γρ. ταχίνι
  • 50 γρ. μέλι
  • 70 γρ. ξηρούς καρπούς
  • 70 γρ. αποξηραμένα φρούτα
  • 70 γρ. δημητριακά
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την κουβερτούρα μαζί με το μέλι και το ταχίνι και ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει μία ομοιογενής γκανάζ .
Έπειτα, σε ένα μεγάλο μπολ, αδειάζουμε όλα μας τα υλικά, μαζί με την ζέστη γκανάζ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
Στη συνέχεια, αδειάζουμε σε ταψάκι, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε ώστε οι μπάρες μας να έχουν το επιθυμητό πάχος.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Μόλις το μείγμα μας παγώσει, το κόβουμε σε μπάρες στο μέγεθος της αρεσκείας μας.
Διατηρούνται στο ψυγείο.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση