Σύνδεση

Πανεύκολα Μπισκότα Κακάο-Καρύδα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 75 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 120 γρ. ζάχαρη
  • 2 μεσαία αυγά
  • 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 25 γρ. κακάο ΙΟΝ
  • 125 γρ. ινδοκάρυδο
  • Ξύσμα πορτοκαλιού

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, βάζουμε το αλεύρι, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα από το πορτοκάλι μας.

Στη συνέχεια, με τα χέρια μας, ανακατεύουμε τα υλικά, τρίβοντας την ζύμη όσο καλύτερα μπορούμε.

Έπειτα, προσθέτουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε τα υλικά μας, τρίβοντάς τα με το χέρι.

Αμέσως μετά, προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και τα αυγά και ανακατεύουμε με τα χέρια, μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό ζυμαράκι.

Τέλος, πλάθουμε μπισκότα στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στην μεσαία σχάρα, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 8 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

One Response to Πανεύκολα Μπισκότα Κακάο-Καρύδα

  1. Βαρβάρα Παπακωνσταντινου 9 Νοεμβρίου, 2021 at 5:00 μμ #

    Υπέροχα!!!Μόλις τα έφτιαξα και μοσχοβολάει ολο το σπίτι!!!

Αφήστε μια απάντηση