Υλικά
- 75 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 120 γρ. ζάχαρη
- 2 μεσαία αυγά
- 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 25 γρ. κακάο ΙΟΝ
- 125 γρ. ινδοκάρυδο
- Ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, βάζουμε το αλεύρι, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα από το πορτοκάλι μας.
Στη συνέχεια, με τα χέρια μας, ανακατεύουμε τα υλικά, τρίβοντας την ζύμη όσο καλύτερα μπορούμε.
Έπειτα, προσθέτουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε τα υλικά μας, τρίβοντάς τα με το χέρι.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και τα αυγά και ανακατεύουμε με τα χέρια, μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό ζυμαράκι.
Τέλος, πλάθουμε μπισκότα στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στην μεσαία σχάρα, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 8 λεπτά.
Υπέροχα!!!Μόλις τα έφτιαξα και μοσχοβολάει ολο το σπίτι!!!
Δεν έχει αέρα ο φούρνος μου. Πόση θερμοκρασία χρησιμοποιώ και για πόσα λεπτά;
Ακριβώς ίδιο χρόνο, 5-10 βαθμούς παραπάνω! Καλή σας επιτυχια!!
Μπράβο,δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο νόστιμα!