Υλικά
- 300 γρ. φέτα Κοζάνης
- 1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
- 1 πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- Μεριαρένο Κάσου τριμμένο
- Μερικές φέτες Άδανα μπαρούτ(πικάντικο σουτζούκι)
Εκτέλεση
Σε 2 πυρίμαχα σκεύη για μπουγιουρντί, μοιράζουμε την φέτα μας.
Από πάνω μοιράζουμε τα κυβάκια ντομάτας και αλατοπιπερώνουμε.
Στη συνέχεια, απλώνουμε από πάνω διαδοχικά το τριμμένο μεριαρένο ,τις φέτες από το πικάντικο σουτζούκι και τις πιπεριές.
Τέλος, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, για 25 λεπτά.