Τραγανά Μπισκότα Σοκολάτας

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 150 γρ. IΟΝ patisserie κλασική κουβερτούρα
  • 50 γρ. IΟΝ patisserie κουβερτούρα γάλακτος
  • 150 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 80 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε τα 100 γρ. IΟΝ patisserie κλασική κουβερτούρα, το βούτυρο και την καστανή ζάχαρη.

Ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα μας.

Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι μας, συνεχίζοντας το ανακάτεμα με την μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα μαλακό ζυμάρι.

Περιμένουμε 3-4 λεπτά, να κρυώσει  λίγο το ζυμάρι μας και έπειτα κάνουμε μπαλάκια των 20-30 γραμμαρίων.

Κόβουμε σε κομματάκια τις κουβερτούρες μας και βάζουμε κομματάκια και από τις 2 σε κάθε μπαλάκι ζύμης.

Τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς στον αέρα, για περίπου 11-12 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση