Τρουφάκια με Κέικ και Σοκολάτα Γάλακτος

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

 

Υλικά

  • 250 γρ. ION PATISSERIE κουβερτούρα γάλακτος
  • 500 γρ. κέικ
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 50 γρ. μαρμελάδα της επιλογής σας

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, τρίβουμε το κέικ σε μικρά ψίχουλα.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε μέσα στο μπολ το τυρί και την μαρμελάδα και με τα χέρια ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές ζυμάρι.

Αμέσως μετά, κάνουμε τρουφάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε.
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα γάλακτος.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε μέσα στην σοκολάτα μας ένα ένα τα τρουφάκια.
Με 2 πιρούνια τα ρολάρουμε και τα τινάζουμε, να φύγει η περιττή ποσότητα σοκολάτας.
Τοποθετούμε σε πιάτο που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και αποθηκεύουμε στο ψυγείο.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση